Стан пораненого Ігоря Пушкарьова стабільно важкий - Східний Корпус

Сергій Марков  |  Субота, 18 лютого 2017, 22:27
Першу добу пережито і це вже позитивно
Стан пораненого Ігоря Пушкарьова стабільно важкий - Східний Корпус

"Дружину пустили до Ігоря на три хвилини - стан стабільно важкий, але першу добу пережито і це вже позитивно. Селезінка, печінка, сечовий міхур, дуже постраждала щелепа, куди потрапила частина дробу", - повідомили "Справжній Варті" представники ГО "Східний Корпус".

Ігор Пушкарьов /"Ножовик"/ навчав в організації ножовому бою і самообороні, в тому числі, жінок, придiляв велику увагу вихованню дiтей та пiдлiткiв - дивись фото зі сторінки Ігора.

Також за словами активістів, постраждалим укладено договір на надання адвокатських послуг. Адвокатом Пушкарьова та його родини став вiдомий волонтер, юристдепутат Харківської мicькоi ради Ігор Черняк.

Нагадаємо, що в ніч з 17 на 18 лютого, під час конфлікту на Олексіївці, один з представників "камуфляжніков", а саме екс-боєць батальйону "Донбас" Олег Черкашин вистрілив в Ігоря Пушкарьова, водія роти "Східного корпусу". Пушкарьов госпіталізований. Поліція назвала хуліганством стрілянину на Олексіївці, у якій були задіяні представники "Донбасу" і "Східного корпусу". Пізніше поліція заявила про затримання п’ятьох осіб і додала до справи з хуліганства справу про замах на вбивство та ще одну справу про хуліганство.

comments powered by HyperComments