Ультрас оприлюднили список "тітушок Мураєва" з команди Черкашина, що стріляли в "Ножовика" Пушкарьова

Неділя, 19 лютого 2017, 19:11
Ультрас декларують намір "розібратися" з народним депутатом України Євгеном Мураєвим, який, на їхню думку, за гроші наймає начебто ветеранів АТО
Ультрас оприлюднили список "тітушок Мураєва" з команди Черкашина, що стріляли в "Ножовика" Пушкарьова

Таким чином харківські ультрас відреагували на стрілянину на Олексіівці.

Нагадаємо, що під час сутички 17 лютого  екс-боєць батальйону "Донбас" Олег Черкашин вистрілив в Ігоря Пушкарьова, водія та тренера роти "Східного корпусу".Зараз Пушкарьова прооперовано, але його стан залишається тяжким.

Ультрас пишуть: "Мураєв вирішив створити силу яка би розхитувала ситуацію в мирному Харкові. Для цього він за гроші нанімав начебто ветеранів АТО, навіть створив їм "спілку ветеранів ато", гарний хід, але атошніками і патріотами там і не пахло. З переліку затриманих ви бачите, що людей наймали з різних областей.
Ось список тітушок, яких затримали:

Інформація з ЄРДР № 12017220000000190 від 18.02.17 04:00 СТ.296, Ч.4 КК

1) Черкашин, 1974 р.н., мешканець м. Харкова, зброя не зареєстрована;

2) Майхер, 1981 р.н., зареєстрований в м. Києві, зброя не зареєстрована; 3) Пилюк, 1985 р.н., зареєстрований в м. Одеса, зброя не зареєстрована;

4) Старичахін, 1982 р.н., зареєстрований в м. Ізюм, зброя не зареєстрована;

5) Білий, 1991 р.н., зареєстрований в м. Дніпро, зброя не зареєстрована;

6) Переклийський, 1986 р.н., мешканець м. Харкова, зброя не зареєстрована;

7) Шкерлін, 1977 р.н., зареєстрований в м. Черкаси, зброя не зареєстрована;

8) Чумаков, 1993 р.н., уродженець м. Молодогвардійськ Луганської області, зареєстрована гладкоствольна рушниця "САФАРІ ПН001", серії ХК № 001596/16234605, дозвіл № 7591, дійсне до 10.01.2020;

9) Тараненко, 1997 р.н., зареєстрований в м. Запоріжжя, зброя не зареєстрована".

Раніше Євген Мураєв заявив, він ніколи не наймав ні учасників бойових дій, ні "активістів" для якихось силових акцій.  Таким чином, на його думку, він не несе відповідальності за чужі дії.

Таку заяву народний депутат України Євген Мураєв зробив у своєму фейсбуці, коментуючи заяву міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо подій у Харкові, пов’язаних зі стріляниною на Олексіївці.

«Я ніколи не наймав ні учасників бойових дій, ні "активістів" для якихось силових акцій. Навпаки, я намагався допомогти молодим чоловікам знайти собі мирне застосування. Як харківський депутат, я співпрацював з однією з ветеранських організацій нашої області. Але це не означає, що там "мої люди" і що я якось можу впливати на їхні вчинки», - написав Мураєв.

До цього міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков  заявив наступне: «МВС не буде терпіти на вулицях жодного альтернативного підрозділу, який присвоює собі право регулювати порядок за допомогою зброї, саморобної шеврони або камуфляжу. Особливо, якщо їм добре платять сумнівні особистості».

Як відзначив харківський волонтер Роман Доник, "судячи з форми одягу, люди явно готувалися і виходили на пряме бойове зіткнення. Тупо був запланований вогневий контакт. Люди в формі влаштували стрілянину, за заявою Ширяєва, працювали на Мураєва. Того самого сепара і регіонала, який розповідає про "громадянську війну". Журналісти відразу прив'язали ситуацію до посту Ширяєва в ФБ і нібито до конфлікту з Семенченком. Журналісти такі журналісти. Так смачніше і можливо грошей по легкому зрубати, відвівши слід від Мураєва. Мураєв ж платить».

Нагадаємо, що 17 лютого о 21-34 на колі тролейбусів на пр. Перемоги, 73 сталася сутичка між представниками ГО «Східний Корпус» і невідомими у камуфляжі. Під час сутички екс-боєць батальйону "Донбас" Олег Черкашин вистрілив в Ігоря Пушкарьова, водія роти "Східного корпусу". Пушкарьов госпіталізований. Поліція назвала хуліганством стрілянину на Олексіївці, у якій задіяні представники "Донбасу" і "Східного корпусу". Пізніше поліція заявила про затримання п’ятьох осіб і додала до справи з хуліганства справу про замах на вбивство та ще одну справу про хуліганство.

На сьогодні загрози життю пораненому бійцю немає, але він перебуває у важкому стані.

comments powered by HyperComments