У Харкові напали на знімальну групу «Ревізора» / Відео

П'ятниця, 24 лютого 2017, 19:03
Учасники подій стверджують, що їх хотіли запроторити до холодильника
У Харкові напали на знімальну групу «Ревізора» / Відео

Головне управління Нацполіції у Харківській області відкрило кримінальне провадження за статтею "перешкоджання законній професійній діяльності журналістів" після того, як на території Слобідського району Харкова стався конфлікт між представниками торгового об`єкта і знімальною групою телепрограми "Ревізор: Магазини".

За інформацією правоохоронців, інцидент стався ввечері 21 лютого.

"До чергової частини відділу поліції звернулася 34-річна мешканка Києва. Вона повідомила, що у магазині, розташованому на вул. Плеханівській, невідомі перешкоджають їй та знімальній групі одного з київських телеканалів знімати відеоматеріал для передачі", - сказано у повідомленні копів.

Для з’ясування обставин на місце подій виїжджали слідчі й оперативники.

Місцеві ЗМІ стверджують, що йдеться про магазин "Десятка", розташований за адресою вул. Плеханівська, 73. Представники самої телепрограми обіцяють показати відеосюжет про це аж у квітні.

Раніше "Ревізор" на своїй сторінці "Вконтакте" виклав фотографію, на якій ведуча програми Наталя Кудряшова спілкується з патрульними поліцейськими.

"Поліція, тітушки та лякаючі залаштунки магазинів", - прокоментували "ревізорці".

В коментарях користувачі писали, що йдеться про супермаркет "КЛАСС" на вул. Героїв Сталінграда у Харкові. Там начебто знайшли зефір з брудом.

Пізніше у соцмережах з`явилася інформація, що знімальна група потрапила у чергову неприємність.

"Події годинної давнини. Через пару хвилин ведучу Наталію Кудряшову спробують закрити в морозилці на складі одного з харківських магазинів", - написала керівник творчого об`єднання "Нового каналу" Вікторія Бурдукова.

Раніше повідомлялось, що у 2016 році на території Харківської області було зафіксовано дев`ять випадків порушення свободи слова.

comments powered by HyperComments