Невідомий в електропотязі вдарив пенсіонерку ножем у в шию, відібрав мобільний телефон, гроші

П'ятниця, 24 лютого 2017, 14:53
На пошуки зловмисника орієнтовані наряди патрульної поліції, управління поліції охорони та сусідні відділи поліції
Невідомий в електропотязі вдарив пенсіонерку ножем у в шию, відібрав мобільний телефон, гроші

23 лютого о 19:35 до Ізюмського відділу поліції надійшло повідомлення від фельдшера Ізюмської лікарні про те, що до них за допомогою звернулася 75-річна жінка з пораненням шиї. Потерпілу було госпіталізовано, наразі стан її здоров’я задовільний.

За адресою виїхала слідчо-оперативна група. Зі слів мешканки Ізюму стало відомо, що близько 14:00 в порожньому вагоні електропотягу, що рухався зі станції «Південний вокзал» до станції «Левада» м. Харкова, до неї підійшов невідомий, вдарив ножем в шию та відібрав мобільний телефон та близько 380 гривень, після чого втік з місця події.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі, - повідомили у ГУНП.

Раніше поліція повідомила, що до лікарні у Балаклії доставлено 31-річного чоловіка з колото-різаним пораненням стегна. Під час оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину було викрито 47-річного мешканця міста Балаклея.

Як встановили правоохоронці, ввечері на вулиці біля будинку потерпілого між чоловіками на ґрунті тривалих неприязних відносин стався конфлікт, в ході якого підозрюваний дістав з кишені кухонний ніж та наніс ним удар. Наразі чоловік прооперований, стан його здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.

 

comments powered by HyperComments