Обгоріле тіло жінки: правоохоронці оприлюднили фото

Четвер, 9 березня 2017, 20:05
Співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області встановлюють особу невідомої дівчини, тіло якої з ознаками насильницької смерті було знайдено 7 березня в полі неподалік села Новоселівка Красноградського району.
Обгоріле тіло жінки: правоохоронці оприлюднили фото

Прикмети загиблої: на вигляд (за уточненими даними експертизи) 17-22 роки, зріст 160 см, худорлявої статури, волосся русе.

Була одягнута в чорну зимову куртку VO-TARUN, сині спортивні брюки, взуття фасону високих кросівок сріблястого кольору, червону кофту. За життя дівчина хворіла на туберкульоз.

Порліція звертається до громадян: якщо вам відома будь-яка інформація про обставини скоєння злочину або особу загиблої дівчини, зверніться до Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області або найближчих відділів поліції за телефонами чергових частин 102, 7059300, 7059363 чи в інший зручний спосіб.

Нагадаємо, обгоріле тіло невідомої жінки 7 березня знайшов перехожий неподалік від автошляху «Харків – Красноград – Перещепинен» поблизу селища Новоселівка Красноградського району в полі.

comments powered by HyperComments