Розслідування причин отруєння дітей у аквапарку контролюється керівництвом ХОДА

Субота, 11 березня 2017, 12:10
Про це розповів заступник голови ХОДА Олександр Скакун
Розслідування причин отруєння дітей у аквапарку контролюється керівництвом ХОДА

Він також повідомив, що в аквапарку взяті забори води. За попередньою інформацією, її хімічний склад не відповідав нормам. У даний момент проводяться слідчі дії. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР. Розслідування події знаходиться на контролі керівництва ХОДА. За дорученням голови облдержадміністрації Юлії Світличної справу також взято на контроль керівництвом ГУ НП в Харківській області.

«Слід зазначити, що з боку керівництва аквапарку «Джунглі» були зроблені спроби перешкоджати проведенню слідчих дій, а саме забору води», - повідомив Олександр Скакун.

Залагодити конфлікт вдалося після особистого втручання заступника голови ХОДА.

У даний момент в Обласній дитячій клінічній лікарні № 1 перебувають 6 дітей з ознаками отруєння парами хлору.

Загалом, за медичною допомогою після відвідин харківського аквапарку «Джунглі» звернулися близько 20 осіб. 6 дітей госпіталізували. У даний момент їх стан стабілізовано, діти проходять необхідний курс лікування.

Нагадаємо, що 10 березня о 19:15 до Слобідського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до першої обласної дитячої клінічної лікарні доставили трьох дітей, 7, 11 та 15 років, із ознаками отруєння невідомою речовиною.

comments powered by HyperComments