Поліціянти шукали наркотики, а виявили цілий арсенал зброї / ФОТО

П'ятниця, 31 березня 2017, 03:23
Працівники Управління карного розшуку спільно зі слідчими Основ'янського відділу поліції та співробітниками СБУ провели кілька обшуків.
Поліціянти шукали наркотики, а виявили цілий арсенал зброї / ФОТО

Оперативні заходи здійснювалися в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого раніше за фактом незаконного зберігання та збуту наркотичних засобів.

За адресою мешкання одного з фігурантів досудового розслідування – 36-річного харків’янина – поліцейські виявили автомат, набої різних калібрів, холодну зброю та наркотичні засоби. У 38-річного чоловіка під час обшуку виявлена мінілабораторія з виготовлення наркотиків, кілька одиниць боєприпасів, в тому числі підствольні гранати.

Усі факти належним чином документуються, призначено кілька судових експертиз.

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за статтями 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та 313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.


 

comments powered by HyperComments