У Харкові сталася любовна драма з незрозумілими обставинами

П'ятниця, 7 квітня 2017, 06:01
"Шерше-ля-фаму", заради якої було вбито людину, відмовилася давати свідчення
У Харкові сталася любовна драма з незрозумілими обставинами

Як повідомили у прокуратурі, її 40-річний бойфренд зарізав знайомого жінки, який допомагав їй перевозити речі.

Він чомусь вирішив, що той  залицяється до жінки. Та відмовилась щось пояснювати слідчим, і, як пише прокуратура, "тому причини, що призвели до вбивства залишилися невідомими ". 

Незважаючи на це, вбивцю визнано винним  в умисному вбивстві на ґрунті ревнощів за ч. 1 ст. 115 КК України і засуджено до 12 років позбавлення волі.

Подія сталася восени 2016 року.

Як раніше писала «Справжня Варта», чоловік забив до смерті дружину за те, що вона пила спиртне.

Подія сталася у жовтні 2015 року у Куп'янску.

48-річний мешканець Куп'янська запідозрив свою дружину в тому, що вона випила спиртне. Жінка заперечувала цей факт. Між подружжям почалася сварка. Потім чоловік почав бити жінку.. Під ушкодженнь / розриву селезінки та внутрішньочеревної кровотечі / вона померла, - повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Олександр Михалік.

Раніше патрульні врятували жінку від чоловіка-насильника з ножем/ Фото.

5 лютого 2017 року, близько 17-ї години, екіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення від оператора 102 про сімейну сварку в одній із квартир багатоповерхівки на вулиці Морозова.

Прибувши за вказаною адресою, патрульних зустріла заявниця та повідомила поліцейським про сварку з співмешканцем та про те, що він її побив, після чого пішов з дому. Полісмени одразу викликали швидку медичну допомогу, проте жінка відмовилася від медичного огляду.

comments powered by HyperComments