Харьківсько-сумські поліцейські виявили арсенал зброї

П'ятниця, 7 квітня 2017, 11:34
Громадяни зібрали вогнепальну зброю, боєприпаси різних калібрів та вибухові пристрої
Харьківсько-сумські поліцейські виявили арсенал зброї

Як повідомили у ГУНП, у сумчанина вилучено понад 300 одиниць запчастин до вогнепальної зброї, автомат ППШ, гвинтівка «Мосіна» та запчастини до неї, комплектуючі до вибухових пристроїв, понад 20 одиниць обладнання для ремонту та виготовлення вогнепальної зброї. Харків’янин незаконно зберігав за місцем мешкання 7 одиниць вогнепальної зброї, понад 100 одиниць боєприпасів, один вибуховий пристрій, 20 одиниць холодної зброї та більше 10 одиниць запчастин до вогнепальної зброї.

Зараз тривають слідчі дії, направлені на фіксацію та вилучення зазначеного арсеналу зброї та боєприпасів. Досудове розслідування проводиться за ч.2 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вказані особи затримані в порядку ст. 208 КПК України.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові знайдено склад .

Патрульні знайшли у ній тортил, патрони, гранати та ящики для зберігання патронів.

"Закладуху" виявлено у лісі, неподалік від провулку Балакірєва, - повідомили у патрульній службі.

Також  працівники Управління карного розшуку спільно зі слідчими Основ'янського відділу поліції та співробітниками СБУ провели кілька обшуків. За адресою мешкання одного з фігурантів досудового розслідування – 36-річного харків’янина – поліцейські виявили автомат, набої різних калібрів, холодну зброю та наркотичні засоби. У 38-річного чоловіка під час обшуку виявлена мінілабораторія з виготовлення наркотиків, кілька одиниць боєприпасів, в тому числі підствольні гранати.

Раніше харків'янин зібрав арсенал зброї для самооборони.  37-річний мешканець смт Південний Харківського району зібрав: корпус гранати "Ф-1", запал до неї, 80 набоїв різного калібру, обріз гладкоствольної мисливської рушниці, гладкоствольна мисливська рушниця, 2 револьвери кустарного виробництва,7 барабанів до револьверів під патрони різного калібру, корпус учбової гранати.

comments powered by HyperComments