Хлопці стягнули собі для декору "зупинку громадського транспорту"

Четвер, 13 квітня 2017, 06:20
Поліція поки що не кваліфікувала злочин
Хлопці стягнули собі для декору "зупинку громадського транспорту"

Двох молодиків, які витягли дорожній знак зупинки громадського транспорту і кудись несли його через школу, затримали патрульні по вулиці Целіноградській.

Їхні дії можуть бути кваліфіковані як пошкодження майна або дрібне хуліганство.

Подією займається Шевченківський відділ поліції.

Як раніше писала «Справжня Варта», Верховна Рада прийняла закон про єдиний правилі перетину перехресть, де організовано круговий рух, згідно з яким перевага надається транспортним засобам, які вже рухаються по колу.

Згідно з пояснювальною запискою, складна соціально-економічна ситуація в Україні призвела до відсутності дорожньої розмітки та дорожніх знаків на автомобільних дорогах, а в кожному місті діє своє правило перетину перехресть з круговим рухом, що викликає аварійність на таких ділянках. Тому сьогодні в суспільстві затребувані зміни, якими б запроваджувалися єдині правила перетину транспортними засобами перехресть, де організовано круговий рух.

Згідно з нинішніми нормами, перехрестя з круговим порухом не піддаються регулюванню і на них не передбачена установка світлофорів. Пріоритет руху в даному випадку визначається дорожньою розміткою та відповідними знаками. Включення поворотів під час подолання цього дорожнього відрізка не є обов'язковою умовою, а необхідність їх використання доцільна лише в тому випадку, якщо водій має намір здійснити перестроювання з одного ряду в інший.

comments powered by HyperComments