Затримано серійного вуличного грабіжника з вулиці Бучми

Четвер, 4 травня 2017, 13:39
Він спеціалізувався на молодих жінках
Затримано серійного вуличного грабіжника з вулиці Бучми

27-річний харків’янин діяв на вулиці Бучми: нападав на жінок та силою відбирав речі, які в подальшому збував на ринку.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіку вже пред’явлено підозру по десяти фактам скоєння злочинів, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Немишлі затримано двох вуличних грабіжників, які грабували літніх чоловіків.

33-річний рецидивіст на зайшов у під’їзд будинку на вулиці Амосова за 48-річним харків’янином та заволодів його мобільним телефоном, після чого втік з місця події. Награбоване правопорушник здав до ломбарду. Поліцейські з'ясували, що він -  уродженець Донеччини.

У скоєнні аналогічного злочину обґрунтовано підозрюється 19-річний мешканець Харкова. Він поблизу дитячого майданчика на вулиці Високогірній вдарив 56-річного харків’янина і заволодів його мобільним телефоном.

Також було затримано вуличного грабіжника з Основи.

Про подію до поліції повідомив 55-річний потерпілий. Він розповів, що на вулиці на нього напав невідомий, наніс декілька ударів та вихопив з рук пакет, в якому знаходилась кухонне приладдя.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», pатримано вуличного грабіжника з Комсомольського шосе. Він забрав у громадянина браслет із дорогоцінного металу.

comments powered by HyperComments