Учасника штурму ХОДА засуджено до 5 років

Вівторок, 16 травня 2017, 15:35
Він разом з іншими учасниками безпорядків під час штурму облдержадміністрації кидав каміння та інші предмети у вікна та двері будівлі
Учасника штурму ХОДА засуджено до 5 років

Слідчі довели, що 7-8 квітня 2014 року засуджений брав активну участь у масових заворушеннях на площі Свободи, де проходив мітинг проросійських активістів.

Зокрема, він разом з іншими учасниками безпорядків під час штурму облдержадміністрації кидав каміння та інші предмети у вікна та двері будівлі. Увірвавшись у приміщення, антимайданівці кидали  шумові гранати, вибухові пакети та стріляли з травматичної зброї у бік правоохоронців, які виконували свої службові обов’язки.

Згідно з висновками судово-медичної експертизи потерпілі отримали ушкодження різного ступеню тяжкості.

Крім того, судом задоволено цивільні позови щодо відшкодування завданих матеріальних збитків.

Рішенням Київського районного суду м. Харкова  41-річного мешканця області засуджено до 5 років позбавлення волі, - повідомили у прокуратурі Харівської області.

Як раніше писала «Справжня Варта», харківський телеканал перевірять "на сепаратизм" через трансляцію фільма про Бузину.

Національна рада вважає однобоким трактування у фільмі подій, пов’язаних із Революцією Гідності.

Про це повідомив у своєму фейсбуці Член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення  Сергій Костинський

"Національна рада, на підставі моніторингів, призначила перевірку ВМП «ГОРИЗОНТ» (м. Первомайський Харківської області) через демонстрування документального фільму «Олесь Бузина: жизнь вне времени».

comments powered by HyperComments