Вдарив брата і повісився: на Харківщині сталися кілька самогубств

Неділя, 28 травня 2017, 13:25
На Харківщині неповнолітній хлопець покінчив життя самогубством.
Вдарив брата і повісився: на Харківщині сталися кілька самогубств

У суботу вранці 16-річний житель села Пришиб повісився на драбині біля власного будинку, повідомили «Справжню варту» у поліції Харківщини.

Повідомлення про подію надійшло до Балаклійського відділу поліції о 12:35 від фельдшера. Прибувши за адресою, поліцейські встановили, що 16-річний підліток проживав разом з батьком та молодшим братом. У поле зору правоохоронців ані він, ані його брат ніколи не потрапляли. Хлопець вчився у сільській школі. За характером був спокійним та замкнутим.

Зі слів свідків з'ясувалося: вранці перед смертю підліток посварився із батьком. Причиною конфлікту стало небажання просити вибачення у молодшого хлопчика, якого неповнолітній напередодні вдарив. Так і не знайшовши порозуміння із сином, батько поїхав на роботу. А через кілька годин хлопця виявив повішеним біля будинку рідний брат.

Слідчим відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою «самогубство». Проводиться подальша перевірка.

Два випадки самогубств сталися й у Харкові протягом доби. На вулиці Чередніченківській знайдено тіло жінки 76-ти років. Встановлено, що харків'янка покінчила життя самогубством, вистрибнувши з вікна власної квартири, розташованої на 9-му поверсі.

За три години після цього до чергової частини Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 44-річний чоловік вистрибнув з вікна 5-го поверху власної квартири, розташованої на вулиці Чайковської. Встановлено, що загиблий страждав психіатричними розладами і перебував на обліку у лікаря.

За адресами виїжджали слідчо-оперативні групи районних відділів поліції. Попередньо порушено кримінальні провадження у ч. 1 ст. 115 з поміткою «самогубство» Кримінального кодексу України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments