Поліцією було затримано сумнівну автівку

Неділя, 4 червня 2017, 14:04
Співробітники патрульної поліції помітили ознаки підробки на водійському посвідченні її власника.
Поліцією було затримано сумнівну автівку

3 червня правоохоронці, які патрулювали вулицю Шарікова, помітили автомобіль марки Оpel kadett caravan. Як повідомляє Патрульна поліція Харкова, його водій порушив ПДР та заїхав на територію, в’їзд на яку був заборонений. Патрульні перевірили документи водія. У них виникли сумніви щодо достовірності його водійського посвідчення. Відповідний захист, печатки, дата народження власника – все це було відсутнім.

Патрульні перевірили водійське посвідчення за базами даних та виявили, що за цим чоловіком закріплений ще один документ. Проте він це заперечував. Для того, щоб з’ясувати достовірність посвідчення, патрульні забрали водія до Індустріального відділу поліції. Сам документ був вилучений задля проведення експертизи. На даний момент йде встановлення його достовірності.

Нещодавно в Харкові стався вкрай неприємний інцидент – патрульні вимагали хабаря з водія за те, що не будуть притягувати до відповідальності за скоєне ним ДТП. З місця якого він, на додачу, втік. Патрульні-хабарники були затримані на місці, за їх справою було відкрите кримінальне провадження.

comments powered by HyperComments