Селянка сапкою забила сусіда

Вівторок, 13 червня 2017, 06:01
Випивали разом, потім посварилися
Селянка сапкою забила сусіда

Постраждалого - 36-річного чоловіка - в тяжкому стані госпіталізовано до нейрохірургічного відділення Харківської обласної клінічної травматологічної лікарні, - повідомляє «Справжня Варта»

Подія сталася селі Василенкове /Шевченківський район/.

Правоохоронці встановили, що ввечері чоловік прийшов в гості до своєї сусідки. Під час спільного розпиття спиртних напоїв між односельцями виник конфлікт. В ході якого 36-річна жінка нанесла гостю удар сапкою по голові.
За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», екс-коханець на смерть забив колишню руками і ногами.

Подія сталася у Мерефі. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 6 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», ревнивець побив і порізав ножем колишню, її маму і доньку.

Йдучи, він прихопив з собою ще й чужі речі.

Рішенням Червонозаводського суду його визнано винним в нанесенні умисних тілесних ушкоджень та розбійному нападі (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 187 КК України).

Прокуратура довела у суді, що у лютому 2016 року близько 6 години ранку чоловік прийшов до квартири своєї колишньої співмешканки. Він пояснив, що жінка нібито почала розповсюджувати чутки про його особисте життя. Через це вони сваряться з нинішньою цивільною дружиною. Тому він і вирішив з'ясувати стосунки з колишньою.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments