П'яний селянин "провчив" до напівсмерті п'яну співмешканку за алкоголізм

Вівторок, 13 червня 2017, 07:08
Відлупцював палицею і поклав спати
П'яний селянин "провчив" до напівсмерті п'яну співмешканку за алкоголізм

Тільки зранку 50-річний "вчитель" помітив, що його 25-річна кохана "неприродно хрипить", - повідомляє «Справжня Варта»

Але лікарі не змогли її врятувати.

Подія сталася у грудні 2016 року в  с. Іванівка Барвінківського району.

Вироком місцевого суда чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 21 КК України /умисне спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого/ і засуджено до 8 років позбавлення волі.

Як раніше писала «Справжня Варта», За підозрою у вбивстві 39-річної жительки Богодухівського району працівники місцевої поліції затримали 34-річного раніше судимого співмешканця загиблої. Співмешканці розпивали спиртні напої, потім виник конфлікт. Чоловік схопив зі столу кухонний ніж та завдав ним удар. Згідно з висновком судово-медичного експерта, жінка отримала проникаюче колото-різане поранення грудної клітини з ушкодженням серця, від чого померла на місці.

Як повідомлялось раніше, досудовим розслідуванням встановлено, що на початку вересня поточного року 38-річна донька та її 32-річний співмешканець після застілля вирішили вчинити розбійний напад на батька жінки та викрасти його заощадження.

Вони на автомобілі таксі приїхали з Ізюму до Борової, де мешкав чоловік, та зайшли до його будинку. Двері були відчинені. Чоловік спав у своїй кімнаті. Зловмисники почали обшукувати шафи та сервант. Від шуму господар прокинувся та побачив незваних гостей.

Дочка вийшла з кімнати і біля вхідних дверей у будинок спостерігала, щоб ніхто не зайшов до оселі, або у двір. Чоловік, тим часом жорстоко побив батька співмешканки. Від отриманих травм жертва померла.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments