Справу розбійника з гранатою спрямовано до суду

П'ятниця, 16 червня 2017, 19:26
Він грабував кредит-кафе з гранатою
Справу розбійника з гранатою спрямовано до суду

Також правоохоронці встановили причетність зловмисника до інших розбійних нападів на кредитні установи на території України, зокрема, у м. Харкові, - повідомляє «Справжня Варта»

Харківська місцева прокуратура №1 передала до Ленінського районного суду м. Харкова обвинувальний акт щодо 38-річного мешканця м. Чернігова, якого підозрюють у розбої. Як розповіла керівник місцевої прокуратури Катерина Шевцова, чоловіку інкримінується вчинення розбійного нападу, поєднаного з проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 187 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2017 року, зловмисник зайшов до приміщення одного з кредит-кафе у Холодногірському районі міста. Погрожуючи операціоністці предметом, схожим на гранату, почав вимагати від неї гроші. Жінка віддала майже 2 тис. грн. - все, що було у касі. Нападник забрав кошти та втік. Затримали його за тиждень у м. Дніпро.

Як раніше писала «Справжня Варта», невідомий в медичній масці зайшов до приміщення закладу та, погрожуючи 23-річній жінки-касиру предметом, зовні схожим на пістолет, заволодів грошима в сумі понад 3000 гривень.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Слідчим вирішується питання про внесення факту події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. На даний час правоохоронці проводять комплекс заходів, направлений на встановлення обставин пригоди та особи зловмисника, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», розбійник з гранатою пограбував "кредитку".

Цього разу він "завітав" до кредит-кафе на Сумській і до кредитної установи на Котляра.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments