Шніфера "взяли" сейф у Первомайську

Вівторок, 20 червня 2017, 14:31
Вони зробили це по-простому і без особливих викрутасів
Шніфера "взяли" сейф у Первомайську

Хтось невідомий вирізав частину сейфа шліфувальною кутовою електромашинкою, - повідомляє «Справжня Варта»

За словами поліцейських, до Первомайського відділу поліції звернулась начальник відділення пошти з заявою про те, що з приміщення скоєно крадіжку грошей у суммі більше 96 тисяч гривень.

По прибутті на місце події працівники поліції виявили, що зловмисники проникли всередину шляхом віджиму пластикового вікна, віконні решітки відсутні. Обстановка порушена. Сейф, у якому знаходились гроші, пошкоджений шліфувальною кутовою електромашинкою.

З місця події вилучені речові докази. Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», у с. Варварівка Вовчанського району, за словами потерпілої 54-річної жінки, начальника поштового відділення, невідомий у балаклаві і камуфляжу розпилив їй в очі пральним порошком, зв'язав руки та ноги скотчем та заволодів 5000 гривень з сейфу. Після чого, взяв ключі від вхідної двері, зачинив заявницю у відділенні та зник з місця події.

Також квартирні злодії їздять по райцентрам, вишукуючи порожні квартири.

Поліція затримала двох крадіїв - одного з Харкова, іншого - з Куп’янську. Приїхали на автомобілі, знайшли порожню квартиру, обікрали.

Здобич - 1000 доларів США, 450 гривень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments