Ще одна маленька дитина випала з вікна багатоповерхівки

Понеділок, 26 червня 2017, 12:37
Хлопчик загинув
Ще одна маленька дитина випала з вікна багатоповерхівки

Трагедія сталася на вулиці Валентинівській 26 червня о 10:30, - повідомляє «Справжня Варта».

Про смерть дитини поліцейських повідомили перехожі.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Московського відділу поліції.

За попередніми даними, дворічний хлопчик грався біля відчиненого вікна та випав з 9 поверху багатоповерхівки. Батьки дитини в той час знаходились вдома. Родина у поле зору поліції раніше не потрапляла. У сім'ї також виховуються ще троє дітей.

Інформація внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», маленька дитина потрапила під робочу болгарку. 4-річний хлопчик живий, але поранив шию та поверхню грудної клітини.

Повідомлення про подію надійшло до Люботинського відділення поліції вчора о 23:05 від лікарів швидкої медичної допомоги з селища Рай-Оленівка.

Також маленький хлопчик випав з вікна лікарні.

Дитина знаходилась у дитячому відділенні Балаклійської лікарні на лікуванні разом з матір'ю. Хлопчик грався біля відкритого вікна в палаті на 3 поверсі та випав. Постраждалого госпіталізували до лікарні міста Харкова.  Внаслідок падіння хлопчик отримав травми голови,  грудної клітини та живота.

Також 5 -річна дівчинка випала з вікна, намагаючись дістати іграшки з підвіконня.

Її мама вийшла на декілька хвилин з кімнати, а дитина, намагаючись дістати іграшки з підвіконня, оперлася на москітну сітку. Дитину було доставлено до реанімаційного відділення Куп’янської лікарні. На жаль, травми виявились несумісними з життям.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments