Селянин до смерті забив випадкового п'яничку

Середа, 28 червня 2017, 16:41
У суді він не зміг доказати, що це був самозахист
Селянин до смерті забив випадкового п'яничку

Йому не сподобалось, коли на своєму подвір'ї він побачив п'яного незнайомого молодика, - повідомляє «Справжня Варта»

При цьому господар сам був напідпитку.

"Після суперечки господар виніс з будинку дерев'яну палицю та відлупцював непроханого гостя. Наступного дня від отриманих травм молодик помер у лікарні", - повідомив керівник Лозівської  місцевої прокуратури Олексій Медяник.

Рішенням Барвінківського районного суду  46-річного раніше неодноразово судимого місцевого мешканця визнано в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (ч.2 ст.121 КК України) і засуджено до 8 років позбавлення волі. .

Як раніше писала «Справжня Варта», до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про доставляння до них постраждалого з відкритою черепно-мозковою травмою, численними ранами тім'яної та потиличної області.

Правоохоронцями під час розшукових дій була встановлена особа людини, яка нанесла тілесні ушкодження, та обставини події.

Зловмисником виявився 47-річний мешканець міста Барвінкове. Ввечері він разом із 20-річним знайомим розпивав алкоголь, потім виникла сварка. Підозрюваний схопив дерев’яну палицю та став бити по голові.

Як повідомлялося раніше, ввечері в одному з магазинів між потерпілим та невідомою йому особою на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин стався конфлікт. Потім чоловіки вийшли з магазину та продовжили суперечку на вулиці. Конфлікт переріс у бійку, під час якої зловмисник наніс потерпілому удар ножем.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments