Чоловік, який нібито зарізав жінку на Беркоса, виявився просто психом, але нікого не вбивав/ Доповнено

Вівторок, 4 липня 2017, 16:32
Він втік з лікарні
Чоловік, який нібито зарізав жінку на Беркоса, виявився просто психом, але нікого не вбивав/ Доповнено

У той же час, страждаючи на психічні розлади, чоловік не просто вбив, а ще й пограбував жінку, - повідомляє «Справжня Варта»

Нагадаємо, що увечорі 29 червня невідомий напав на перехожу. Кілька разів вдарив ножем, відібрав сумку, золоті речі. Жертва грабежу, 55-річна жінка, не вижила.

Під час перевірки було встановлено, що невідомий напав на потерпілу, коли вона поверталася з роботи додому.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння злочину ймовірно причетний 43-річний чоловік, який самовільно покинув лікувальний заклад. Поліцією проводяться заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання підозрюваного.

Слідчим Холодногірського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Доповнено.

Як повідомили у ГУНП, одна з робочих версій, яка розглядалася співробітниками Холодногірського відділу поліції, не знайшла свого підтвердження. Сьогодні під час проведення оперативно-розшукових заходів з’ясувалося, що 43-річний харків’янин, який самовільно покинув медичний заклад, не скоював даного злочину.

Як раніше писала «Справжня Варта», орендарі квартири на смерть забили її власника.

Після того, як вони разом випили, посварилися, потім побилися.

Подія сталася у Чугуєві.

Також затримано підозрюваного у вбивстві з Дорошeнківського провулку.

Вбивцею виявився 58-річний власник будинку. А вбив він ножем "товариша по чарці". Але чому саме сталася сварка, затриманий не пам’ятає, адже був в стані сильного алкогольного сп’яніння. Також підозрюваний не зміг назвати дані вбитого та повідомив тільки його ім’я.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments