По селах не припиняються нальоти

Понеділок, 10 липня 2017, 12:46
Останньою жертвою пограбування став пенсіонер з Покотилівки
По селах не припиняються нальоти

Двоє харків'ян і їх навідник з сусіднього села Бабаї влізли до нього в хату в вікно. Вони його побили, забрали гроші і втекли. Але недалеко, - повідомляє «Справжня Варта».

Поліція затримала за підозрою в скоєнні цього злочину 28, 29 та 34-річних чоловіків.

Як зазначив начальник Харківського відділу поліції Ігор Назаренко, слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», нальоти поширилися з Харкова на райони. Розбійники з Золочева пограбували пенсіонера "на дому".

Утрьох вони увірвалися до його будинку, зв'язали та забрали золото і цінні речі.

Як повідомили у ГУНП, нальотчики були у масках.

Подія сталася 4 квітня близько 6:30 ранку у смт Золочев.

Раніше  у Дергачах нальотчики в балаклавах пограбували квартиру. Вдарили з порога молоду жінку у обличчя, зв’язали та стали вимагати гроші.

Як раніше писала «Справжня Варта», 3 квітня близько 4:30 на проспекті Індустріальному нальотчики пограбували продуктовий магазин. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

15 березня о 19:00 до чергової частини Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до приміщення кредит-кафе, розташованого на вулиці Сумській, зайшов невідомий та, погрожуючи, предметом схожим на гранату, заволодів майже 12 тисячами гривень.

О 21:44 до Холодногірського відділу поліції від касира кредитної установи, розташованої на вул. Євгена Котляра, надійшла аналогічна інформація про скоєння розбійного нападу. Невідомий заволодів 2 тисячами гривень та втік.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments