У Харкові знайдено недоліки у системі захисту японських авто

Понеділок, 24 липня 2017, 12:05
"Под раздачу" попали Toyota RAV4, перші покоління яких і раніше рясніли різними технічними недоробками, виявленими при експлуатації
У Харкові знайдено недоліки у системі захисту японських авто

Тепер же "тестувальники" з Лунаська, "переміщені" війною до Харкова, виявили "дірки" в системах антіугоних пристроїв цих автомобілів, - повідомляє «Справжня Варта»

Це дозволило їм зробити чотири викрадення на парковках або прямо на вулицях нашого міста - двічі на пр. Науки, по одному автомобілю - на вул. Мироносицькій та з парковки поблизу одного з розважальних комплексів на пр. Тракторобудівників.

При цьому банда викрадачів виявилася занадто ледачою або технічно слабкою, щоб розібрати досить популярні молодіжні моделі середнього класу на запчастини, а стала пропонувати повернути їх власникам за 50% вартості. Відзначимо, що  старі автомобілі цієї модельної лінії залежно від комлектації, технічного стану та пробігу пропонуються у діапазоні від 18 до 39 тис.дол. США.

Угони здійснювалися за допомогою спеціального електронного пристрою, який зчитував код сигналізації. Жертвами ставали виключно жінки.

Прокуратурою області затверджено підозру організатору та двом учасникам групи, яка спеціалізувалася на угонах авто марки "Toyota RAV4" за фактом незаконного заволодіння транспортними засобами (ч. 3 ст. 289 КК України).  У складі групи - 34-річний раніше судимий луганчанин разом з земляками - 25-річний колишній міліціонер та 37-річний судимий, - повідомили у  прес-служба прокуратури Харківської області.

Як раніше писала «Справжня Варта», затримано автівку, яка знаходилася в угоні.

Авто TOYOTA CAMRI без державних номерних знаків  було покрито великим шаром снігу, що викликало у правоохоронців підозру.

Під час перевірки вищевказаного транспортного засобу по вінкоду, патрульні встановили, що автомобіль знаходиться в угоні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments