Світлична вважає необхідним посилити антитерористичні та антидиверсійні заходи в області

Середа, 26 липня 2017, 14:49
Серед масових акцій, під час яких потрібно забезпечити високий рівень безпеки - відбірковий матч чемпіонату світу з футболу між Україною та Туреччиною 2 вересня
Світлична вважає необхідним посилити антитерористичні та антидиверсійні заходи в області

Про це губернаторка заявила сьогодні під час координаційної наради керівників правоохоронних органів регіону, - повідомляє «Справжня Варта»

«Попереду багато відповідальних заходів – це і державні свята, і масові заходи, які проходитимуть на території Харківської області. І можу сказати, що відбірковий матч чемпіонату світу з футболу між Україною та Туреччиною буде 2 вересня проводитися тут, на «Металісті». Вважаю, що Службі безпеки України та Національній поліції необхідно провести необхідні наради, а також низку заходів – антидиверсійних та антитерористичних, щоб убезпечити проведення всіх державних свят та масових заходів на території Харківщини», - підкреслила голова ХОДА Юлія Світлична.

Вона запропонувала в серпні провести спільну нараду силових відомств та ХОДА щодо заходів безпеки в регіоні.

Як раніше писала «Справжня Варта», матч Fed Cup Україна-Австралія оцінено за найвищими стандартами.

Таку оценку надала цій пам'ятної події у  спортивному та міжнародному житті України та Харкова Міжнародна федерація тенісу (ITF) за підсумками першого півріччя.

"Визнала його таким, який було проведено «Вище стандартів Світової групи», - відзначила голова ХОДА Юлія Світлична.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments