Сільська драма закінчилася лікарнею і в'язницею

Середа, 23 серпня 2017, 06:01
Молодиця не дала коханцю забити песіонера-залицяльника слюсарним молотком
Сільська драма закінчилася лікарнею і в'язницею

49-річного мешканця с. Протопопівка / Балаклійський, Лозівський райони/ засудили за замах на умисне вбивство на 7 років.  60-річного односельця-залицяльника врятували лікарі. Щодо молодиці, то її доля невідома, - повідомляє «Справжня Варта»

"У листопаді 2016 року чоловік запросив до себе у гості 60-річного односельця. Разом вони розпивали алкогольні напої. Коли господар вийшов з кімнати, гість почав залицятися до співмешканки "товариша по чарці". Чоловік це побачив, розлютився, повалив гостя на підлогу, схопив слюсарський сталевий молоток та кілька разів вдарив його по голові. Ревнивця зупинила жінка, вона і викликала швидку медичну допомогу", - розповів перший заступник керівника Лозівської місцевої прокуратури прокуратури Едуард Миргородський.

Як раніше писала «Справжня Варта», сусід прибив молотком сусіда. В ході попередньої перевірки встановлено, що в під'їзді будинку 43-річний мешканець цього ж будинку під час сварки наніс декілька ударів молотком по голові чоловіку.

Також батько молотком вбив сина, поки той спав.

Подія сталася в місті Південний. Як з'ясувалося, того дня батько з сином посварилися. Обурившись поведінкою сина, чоловік в стані алкогольного сп'яніння дочекався, поки той заснув, узяв молоток і наніс йому численні удари по голові. Від отриманих травм хлопець помер. Усвідомивши, що накоїв, чоловік подзвонив дружині, яка відразу повідомила про подію місцевим правоохоронцям.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments