Поліція затримала зграю телефонних шахраїв

Середа, 13 вересня 2017, 13:33
Її організували троє - 28, 30 та 57-річних раніше судимі харків’яни

Встановлена причетність громадян до скоєння більше 20 аналогічних злочинів на території Харкова та області з весни поточного року, - повідомляє «Справжня Варта»

Останній випадок стався на Київського району.

11 вересня до Київського відділу поліції надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що до 79-річного чоловіка зателефонували невідомі, представились працівниками поліції. Вони повідомили, що син чоловіка нібито збив людину та для вирішення питання потрібні гроші. Заявник передав зловмисникам тисячу доларів, 800 гривень. Лише потім зателефонував синові.

Громадяни затримані в порядку ст. 208 КПКУ, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», шахраї "аля-податківці" знову взялися за старе. Під виглядом фіскалів вони вимагають гроші від підприємців.

Головне управління ДФС у Харківській області повідомило, що до податківців невідомі особи відношення не мають, а по кожному такому випадку пропонують бізнесменам дзвонити в антикорупційні структури ДФС.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments