Безробітного спіймано на серії крадіжок

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 06:01
Він крав все, що "погано лежить"
Безробітного спіймано на серії крадіжок

І крав всюди, де міг, - повідомляє «Справжня Варта».

Серед викраденого - від простої побутової техніки до пляшки горілки. Викрадене він направляв на "поліпшення свого важкого життя".

До правоохоронців Вовчанського відділу поліції з вересня 2017 року почали звертатися громадяни із заявами про крадіжки майна. Заява надійшла від 50-річної місцевої жінки про те, що зі складського приміщення, яке розташоване на першому поверсі будинку, зник вентилятор та продукти харчування.

У 36-річної місцевої жінки в парку 40-річчя Перемоги, розташованому в місті Вовчанську, із сумочки викрали мобільний телефон. До поліції також звернулася 32-річна реалізатор магазину, яка повідомила про викрадення пляшки алкоголю.

Як повідомив начальник Вовчанського відділу поліції підполковник Ігор Зіненко, в ході оперативно-розшукових заходів поліцією був викритий 43-річний безробітний житель міста Вовчанська, який наприкінці серпня 2017 року звільнився з місць позбавлення волі та має непогашену і незняту судимість.
Чоловік зізнався у скоєнні крадіжок та визнав свою провину. Речові докази вилучені та повернуті власникам.

Слідчим Вовчанського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2,3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Героїв Праці покрали кабелі.

Крадія затримано.

Також затримано магазинного крадія.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments