ДТП на Сумській 18 жовтня: слідчі допитали водія «Фольксвагена»

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 00:31
Водій автомобіля Volkswagen Touareg, який став другим учасником смертельної ДТП у Харкові, на допиті заявив, що перетинав перехрестя на зелений сигнал світлофора.
ДТП на Сумській 18 жовтня: слідчі допитали водія «Фольксвагена»

Радник міністра внутрішніх справ України нардеп Антон Геращенко стверджує: водія автомобіля Touareg правоохоронці не затримували, передає «Справжня Варта». .

«Він дав свідчення, заявив, що їхав на «зелений», був шокований, що в нього врізався Lexus, – розповів, виступаючи на телебаченні, Антон Геращенко. – Слідчі встановлять точний момент. Судячи з того, що ми бачимо, він міг поїхати на миготливий жовтий. У слідчих є достатня кількість відеоматеріалів, свідчень очевидців. Пізніше будуть замовлені технічні експертизи, які дадуть оцінку діям учасників ДТП і в тому числі і водія «Туарега». Після чого буде пред'явлено звинувачення і справа передадуть до суду. Думаю, це справа трьох місяців».

Як повідомляла «Справжня Варта», трагедія сталася 18 жовтня, близько 20.45, на вулиці Сумській у Харкові. Елітний позашляховик «Лексус», за кермом якого була 20-річна дівчина, зіткнувся з «Фольцвагеном». «Лексус» від удару відкинуло у натовп людей, що стояли на тротуарі та чекали зеленого світла. Від удару п’ятеро загинули на місці, шістьох госпіталізували.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments