Затримано злочинне угруповання з шести осіб/ Відео

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 14:32
Вони в період з липня 2016 р. по лютий 2017 р. вчинили низку тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі катування.
Затримано злочинне угруповання з шести осіб/ Відео

На мобільному пристрої одного з підозрюваних виявлені та вилучені відеофайли з катуванням потерпілої, - повідомляє «Справжня Варта».

«Вони викрадали людей, знущалися психологічно і фізично, тобто катували їх. Вимагали гроші або майно. На сьогодні встановлено троє потерпілих, один з них помер. Чоловік не витримав знущань», - розповів заступник начальника ГУНП в Харківській області – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Давиденко.

Членам злочинної організації повідомлено про підозру у вчиненні низки тяжких кримінальних правопорушень - створення злочинної організації, незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вимагання, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Враховано участь кожного фігуранта в злочинній діяльності.

Відносно підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як раніше писала «Справжня Варта», тренер "Оплоту" очолював банду вимагачів.

До складу злочинного угруповання входило п’ятеро мешканців Харківської та Київської областей. Вони погрозами та насильством “віджимали” майно громадян.

Ватажок бандформування протягом двадцяти п’яти років неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за інші злочини, а також певний час тренував бійців спортивного клубу “Оплот”.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments