ДТП у Краснокутську. Одна людина загинула, друга у важкому стані/ Фото

Четвер, 9 листопада 2017, 07:04
Через водія легковика загинув водій вантажівки
ДТП у Краснокутську. Одна людина загинула, друга у важкому стані/ Фото

7 листопада поблизу селища Степанівка у Краснокутському районі  зіштовхнулися«КамАЗ», «МАЗ» та«Ауді», - повідомляє «Справжня Варта».

Попередньо встановлено, що автомобіль«Ауді» під керуванням 30- річного жителя селища Пархомівка рухався по автодорозі Котельва- Краснокутськ вбік смт Краснокутськ. Під час руху він здійснив обгін автомобіля «МАЗ», не впорався з керуванням та зіштовхнувся з автомобілем «КамАЗ». Після чого «Ауді» з’їхало на узбіччя, а «КамАЗ» зіштовхнувся з автомобілем з «МАЗом».

Водій автомобіля «МАЗ» випав з кабіни та потрапив під причеп «КамАЗу». Від отриманих травм чоловік загинув. До Краснокутської ЦРЛ доставлені пасажири «КамАЗу» - 29-річний чоловік (стан здоров’я задовільний), 28-річний чоловік (стан тяжкий). Також шпиталізовані водії «КамАЗу» та «Ауді».Стан їхнього здоров’я задовільний.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», обрано запобіжний захід Олені Зайцевій – тримання під вартою протягом 60 діб, до 16 грудня 2017 року включно, без можливості внесення застави.

Нагадаємо, що 18 жовтня на Сумській зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали. Одна з них скінчалася у лікарні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments