У новорічну ніч бойовики 15 разів обстріляли українські позиції

П'ятниця, 1 січня 2016, 12:47
Свято збройним провокаціям не завада: вночі бойовики 15 разів обстріляли українські позиції на Донбасі.
У новорічну ніч бойовики 15 разів обстріляли українські позиції

Про це інформує прес-центр АТО. В повідомленні було сказано, що бойовики за цю ніч 15 разів завдали обсрілів по позиціях українських військовослужбовців  з використанням гранатометів та  великокаліберних кулеметів. А впродовж минулої доби вони здійснили 22 збройні провокації. В прес-центрі припустили, що бойовики, скоріш за все, чекали на те, коли термін Мінських домовленостей завершиться.


Як засвідчив штаб, вчора бойовиками під час обстрілів була застосована стрілецька зброя, автоматичні станкові гранатомети та міномети калібру 120 мм, які мають бути заборонені згідно Мінських домовленостей. Вони завдали прицільний вогонь по українським позиціям біля Авдіївки. Також вони обстріляли позиції сил АТО з 82-мм мінометів в Пісках. В повідомленні було сказано, що російські найманці також здійснили збройні провокації з використанням великокаліберних кулеметів і гранатометів біля Дослідного, Новгородського й Авдіївки.


В свою чергу в Луганській області бойовики з автоматичних станкових гранатометів обстрілювали позиції українських військових поблизу Щастя, а зі стрілецької зброї вони обстріляли район Золотого.  Також було наголошено на тому, що бойовики, озброєні автоматичними станковими гранатометами та стрілецькою зброєю, завдали прицільних обстрілів на підступах до Мар‘їнки.


Сьогодні ситуація також не була спокійною:  з початку цього року бойовики завдали інтенсивних, хоча неприцільних обстрілів в районах Дослідного, Пісків, Авдіївки, Новгородського, Луганського та Троїцького. Зазвичай в хід йшла стрілецька зброя, гранатомети і великокаліберні кулемети. Таким чином, з початку цієї доби вони вже 15 разів порушили режим припинення вогню.


 

comments powered by HyperComments