Харківська «Солідарність» продовжує збирати гуманітарну допомогу для Авдіївки

Вівторок, 7 лютого 2017, 16:02
До кінця цього тижня відправиться друга партія гуманітарної допомоги
Харківська «Солідарність» продовжує збирати гуманітарну допомогу для Авдіївки

Харківські активісти продовжують збирати необхідну гуманітарну допомогу для військових та постраждалих в Авдіївці. Про це повідомив голова фракції «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» у Харківській обласній раді Віктор Коваленко.

За його словами, вже другий тиждень небайдужі харків’яни приносять теплі речі, засоби гігієни, дитяче харчування, ковдри та продукти харчування.

«До збору гуманітарної допомоги активно долучились  всі районні організації партії «Солідарність», навчальні заклади міста, підприємства та установи», - сказав голова фракції «БПП «Солідарність» у Харківській облраді.

За словами Віктора Коваленка, на наш заклик про допомогу Авдіївці відгукуються земляки різного віку і статусу.

«Наведу один яскравий приклад із Золочівського району. Молода жінка придбала і принесла набір для немовлят – памперси і дитячий крем. У майбутньому вона планує бути мамою, тому сьогодні хоче підтримати молодих матусь Авдіївки і бажає всім миру!», - розповів Віктор Коваленко.

Також він повідомив, що до кінця цього тижня відправиться друга партія гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, що першрнр разу активістами Харківської "Солідарності" було направлено більше двох тон допомоги: куртки, светри, ковдри, продукти харчування та медикаменти.   

comments powered by HyperComments