Сьогодні українці нарешті дізнаються, де точно живе біглий Янукович

Четвер, 27 серпня 2015, 14:00
Він, наче щур з корабля, втік з Києва в ніч на 22 лютого 2014 року і незабаром остаточно облишив Україну. Мова йде про Януковича, біглого колишнього президента країни.
Сьогодні українці нарешті дізнаються, де точно живе біглий Янукович

Сьогодні, за інформацією деяких ЗМІ, люди нарешті будуть знати точну адресу проживання в Ростові громадянина України Януковича В. Чому громадянина? Тому що, кажуть його юристи, він ще ним юридично залишається. Про це повідав його захисник Віталій Сердюк. В українській державі втікач зафіксований у Києві на Оболонській набережній.

Юрист колишнього президента розповів, що сьогодні стане відома реальна адреса, за якою Янукович проживає в Ростові-на-Дону.

«Янукович сьогодні повідомить слідчому адресу свого реального місця проживання в Ростові-на-Дону. Тобто сьогодні після обіду адреса проживання Януковича, за якою може прибути слідчий і провести дії, буде надана»,- заявив Сердюк.

«Це Оболонська набережна ... У документах після завершення конференції ви зможете його побачити, адреса відома. Позначка про реєстрацію знаходилася в паспорті Януковича, але з незрозумілих причин звернення йшли за дещо іншою адресою», - додав він.

Треба згадати, Янукович виїхав з Києва вночі 22 лютого 2014 року, побував у Харкові, у Криму і через кілька днів втік з країни.

Янукович підозрюється в причетності до масових вбивств мітингарів під час Євромайдану та в багатьох інших злочинах.

Раніше деякі ЗМІ говорили, що представники Інтерполу начебто не шукають більше колишнього главу держави. Адвокати з компанії Joseph Hage Aaronson розповідали, що 16 липня Інтерпол скасував видання «червоного повідомлення», знищив сторінку про розшук і заборонив доступ державам-членам Інтерполу до інформації про Януковича. Після цього українське представництво Інтерполу повідомило, що розшукувати втікача припинили на деякий час.

 

comments powered by HyperComments