Харківський міськвиборчком оприлюднив останні ухвалені рішення

Понеділок, 21 вересня 2015, 10:54
Затверджені склади районних виборчих комісій, «нарізка» округів по виборах в міськраду, списки дільниць.
Харківський міськвиборчком оприлюднив останні ухвалені рішення

По виборах в Харківську міськраду затверджене 84 округи з вказівкою меж і кількості виборців у кожному окрузі. Найбільше число округів у Московському районі -17, найменше в Ленінському - 5 округів.

Постанова про утворення райвиборчкому, як раніше писав «Восточний», була прийнята в скандальній обстановці. Пріоритетними при утворенні керівництва комісій були представлення міських організацій партій коаліції – Партії Петра Порошенка «Солідарність», «Батьківщина», «Народний фронт», «Самопоміч», Радикальній партії Ляшка.

Міськвиборчком уточнив своє місцезнаходження. Харківська міська виборча комісія Харківської області знаходиться за адресою: 61001, м. Харків, пл. Руднєва, 19-А. Телефони комісії : 732-03-00, 732-03-05, 732-00-87.

Режим роботи комісії: з 9: 00 до 18: 00 (перерва з 13: 00 до 14: 00) щодня.

Також голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін заявив про намір запросити на вибори в Харкові міжнародних спостерігачів. Губернатор не упевнений, що його прохання буде задоволено, і розраховує, «щоб вони були взагалі», тобто у будь-якій кількості. Питання «упирається» у фінанси. Причина «щоб особливо на території міста Харків вибори в міську раду і вибори мера міста Харків були зрозумілими і прозорими».

comments powered by HyperComments