Анатолія Родзинського, кандидата на пост міського голови Харкова, побили вночі (фото)

Четвер, 1 жовтня 2015, 09:52
Напали на депутата міської ради близько дванадцятої години ночі. Побиття трапилося біля під’їзду, коли Родзинський повертався додому.
Анатолія Родзинського, кандидата на пост міського голови Харкова, побили вночі (фото)

Анатолій Родзинський – лідер обласної партії «Народний контроль», депутат міськради. За словами постраждалого, невідомі напали на депутата ззаду, стали бити важкими предметами по голові, коли побачили, що той впав, втекли. Про розповів Родзинський кореспондентам АТН. Потерпілого привезли до лікарні, зараз він перебуває у задовільному стані.

На Родзинського нападають не вперше. У 2011 році в його автівку кинули пляшку із запальною сумішшю, його водій і сам депутат сильного обгоріли, навесні цього року сильно побили батька Родзинського, побили двоє невідомих, які увірвалися до нього в оселі.

На думку політологів, депутат міськради Анатолій Родзинський навмисно бере великий розгін, а ось популярності серед харків'ян бракує. «Якщо він може з упевненістю розраховувати на підтримку в Московському районі, то в інших частинах Харкова його рейтинги близький до нуля», - вважає політолог Валерій Дудко, - пише газета «Сьогодні».

comments powered by HyperComments