Чарiвнi яйця: "Азов" полив мера-сепаратиста зеленкою та заставив одягти вишиванку

Вівторок, 28 червня 2016, 16:05
28 червня в Мерефі відбулися урочистості з приводу Дня Конституції. Під час свята мера міста Веніаміна Сітова закидали яйцями і облили зеленкою.
Чарiвнi яйця: "Азов" полив мера-сепаратиста зеленкою та заставив одягти вишиванку

Про це повідомляє "Восточный Дозор".

Урочистості відбувалися на площі міста. Мер Веніамін Сітов виголосив промову про важливість Конституції для України. Після цього близько десятка молодих людей вийшли на площу.

«Сітов - людина, яка спонсорувала тітушек Антимайдана, він підтримує сепаратизм і тому не може стояти тут у таке свято, як День Конституції», - заявив один з них. 

Після цього пролунали вигуки "Сітов - сєпар", а у самого мера полетіли курячі яйця. Один з молодих людей облив Веніаміна Сітова зеленкою. Влучив він також у намет партії «Відродження», яка підтримала висунення Сітова кандидатом на виборах мера Об'єднаної територіальної громади 31 липня.

Після інциденту хлопці поспішили піти, а свято продовжилося. Голова Районної держадміністрації Юрій Раїна, вибачившись перед мерефянами, пообіцяв, що міліція покарає винних. Про те, що інцидент матиме правові наслідки, сказали і в міськраді.

Веніамін Сітов переодягнувся у вишиванку та прокоментував те, що сталося: "У будь-якому еволюційному моменті відбуваються такі події, які суспільство має пережити. Час розставить все на свої місця. Я ще раз вітаю всіх з святом, це все дурниці".

Відповідальність за акцію взяв ЦК "Азов". 

«Ви тільки подивіться: ще вчора мер-сепаратист збирався з хлібом-сіллю зустрічати російських «визволителів» і об'єднувати свою громаду з ХНР. А сьогодні він на блакитному оці розповідає нам про українську державність! Титушек з Антимайдана йому поки ніхто не пробачив, - заявив спікер ЦК «Азов» Ігор Лядов. - Ну, і звичайно розчулює, як швидко мер Мерефи «націоналізувався», одягнувши вишиванку. Достатньо було всього кілька яєць - прямо чудотворними яйця вийшли».

Нагадаємо, що міського голову Мерефи обливають зеленкою вже другий раз за тиждень. До цього напередодні засідання Немышлянського районного суду по "Справі Сітова", якого звинувачують в отриманні хабара в 2014 році, мера Мерефи також невідомі облили зеленкою.

comments powered by HyperComments