Прокуратура: Александровська підкуповувала місцевих депутатів заради федералізації

Середа, 29 червня 2016, 15:38
Свої послуги, тобто «правильне» голосування на сесіях, народні обранці оцінювали у $9 тисяч. Таким чином проштовхувались звернення до ВР і Президента щодо прийняття змін до Конституції з питань федералізації.
Прокуратура: Александровська підкуповувала місцевих депутатів заради федералізації

Як повідомляє прес-центр прокуратури Харківської області, щодо екс-нардепа Алли Александровської й її сина, який зараз переховується в РФ, відкриті кримінальні провадження у ч.2 ст. 110 і ч.3 ст. 369 КК України.

Екс-нардеп затримана в порядку ст. 208 КПК України. Прокуратура звернулася до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Синові Олександрівської підозру оголошено заочно, зараз він знаходиться в розшуку.

Нагадаємо, напередодні співробітники СБУ провели обшук і затримання екс-депутата Алли Александровської. Як повідомляє «Восточный Дозор», екс-лідер харківських комуністів 7 грудня минулого року провела в Харкові другий форум на підтримку законопроекту «Про особливий регіоні розвитку — Слобожанщина» на якому заявила, що замість унітарної держави в Україні необхідно створити федерацію.

Перший форум відбувся в Києві на початку грудня. Виступаючи на презентації «Проекту Слобожанщина», А. Александровська заявила про необхідність відновлення бізнес-зв'язків з РФ.

Зазначимо, що петиція стосовно програми розвитку Харківщини, що передбачала створення особливого регіону «Слобожанщина», потрапила на розгляд Президента. Він запропонував прем’єр-міністру Володимиру Гройсману і голові Харківської ОДА Ігорю Райніну «грунтовно і всебічно опрацювати петицію з урахуванням стратегічних орієнтирів розвитку держави, розпочатої реформи бюджетної децентралізації та міжнародних зобов’язань України».

comments powered by HyperComments