В Лозовій на звернення депутатів від «Солідарності» влада пішла на зустріч малому бізнесу

Четвер, 26 січня 2017, 17:28
Суттєво зменшено податки
В Лозовій на звернення депутатів від «Солідарності» влада пішла на зустріч малому бізнесу

26 січня Лозівською міською радою було прийнято рішення щодо відсоткових ставок єдиного податку, податку на нерухомість та землю. Зокрема, вирішено встановити відповідні ставки на рівні минулого року, а саме: єдиний податок - 10% від мінімальної заробітної плати для підприємців другої категорії або 320 грн. на місяць, мінімальний податок на нерухоме майно – 16 грн. за квм. тощо. Також дещо знижені ставки на рекламну діяльність. Рішення набуває чинності з 1 січня 2017 року.

З такою ініціативою до депутатів та міського голови Сергія Зеленського звернулась Лозівська міська організація партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» й отримала повне розуміння та підтримку. «У важкий для країни час влада робить усе можливе для того щоб підтримати малий та середній бізнес», - прокоментував рішення голова Лозівської міської організації  ПП «БПП «Солідарність» секретар міської ради Сергій Коба. «Ми будемо робити все для того, щоб усі працювали у рівних умовах, бо від цього залежить добробут нашої громади».

«70% надходжень до нашого міського бюджету складає податок на доходи фізичних осіб, який відповідно збільшився після того, як в Держбюджеті було встановлено мінімальну зарплатню в розмірі 3200 грн.», - повідомив міський голова м.Лозова Сергій Зеленський. – «Таким чином, ми очікуємо зростання міського бюджету в розмірі близько 30 млн.грн. Водночас нам невигідно, щоб підприємці закривали свій бізнес, уходили в так звану «тінь», тому ми свідомо пішли на те, щоб мінімізувати навантаження на малий бізнес в 2017 році. Відповідно ми звернулись до соціально-орієнтованого бізнесу, щоб він, в свою чергу, співпрацював із владою».

comments powered by HyperComments