Звільнено голову Шевченківської РДА

Четвер, 4 травня 2017, 11:45
Розпорядження про звільнення з посади Євгенія Красноруцького підписав 4 квітня Президент України
Звільнено голову Шевченківської РДА

Відповідне розпорядження опубліковано на офіційному сайті Президента.

Євгеній Красноруцький очолював Шевченківську районну державну адміністрацію з квітня 2014 року.

Як раніше писала «Справжня Варта», Андрія Носача призначено начальником СБУ в Харківській області .

Андрію Носачу 38 років, полковник, до призначення на посаду працював у Центральному апараті СБУ – начальником управління Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю. Має досвід роботи в обласних управліннях СБУ Харківської, Івано-Франківської та Запорізької областей.

Голова ХОДА Юлія Світлична підкреслила, що Андрій Носач є досвідченим офіцером, який неодноразово брав участь у проведенні найбільш важливих оперативно-розшукових та антидиверсійних заходів національного значення.

"Справжня Варта" має інформацію про те, що вже на початку травня Харківську область чекають серйозні кадрові зміни. Губернатор Харківщини Юлія Світлична планує активно "почистити" команду. Про це на своїй сторінці в Facebook сьогодні написав шеф-редактор "Справжньої Варти", Засновник медіа-групи "Дозор" Ростислав Касьяненко.

За його словами, відразу кілька джерел в кінці тижня повідомили про те, що Юлія Світлична до кінця червня планує дуже сильно змінити керівний кадровий склад області.

comments powered by HyperComments