Протести в Києві. Силовики підвезли гаубиці/ Фото

Вівторок, 17 жовтня 2017, 12:05
Артилерію розміщено за Маріїнським палацом. Поки активісти мітингують, з гармат стріляють холостими на честь президента Мальти
Протести в Києві. Силовики підвезли гаубиці/ Фото

17 жовтня в Києві проходить масштабна акція протесту. Опозиційні сили почали мітинг під будівлею Верховної Ради, - повідомляє «Справжня Варта»

Вимога - створення антикорупційних судів, скасування депутатської недоторканності, прийняття нового виборчого закону.

У зв'язку з акціями протестів в столиці вжито безпрецедентні заходи безпеки.

Учасників мітингів і урядові об'єкти охороняє близько трьох з половиною тисяч чоловік. За словами директора Департаменту комунікації МВС Артема Шевченка, такі серйозні заходи безпеки викликані подіями 31 серпня 2015 року, коли від гранати загинули чотири гвардійця.

Як повідомляє видання "Інформатор", в цей день в столиці навіть розміщені 122-мм гаубиці Д-30.

Як повідомили ЗМІ, в Маріїнському парку активісти помітили гармати, з яких приблизно об 11:15 лунали залпи. Нардеп Володимир Ар’єв пояснив, що гармати стоять у зв’язку з візитом президента Мальти. «За протоколом, державні візити супроводжуються салютом з гармат. Холостими, звісно. Сьогодні починається державний візит президента Мальти», — зазначив він.

Як раніше писала «Справжня Варта», спілкування Саакашвілі з харків'янами закінчилося його втечею/ Фото, Відео.

На заході всіх охочих записували для участі в акції протесту, яка відбудеться 17 жовтня, в Києві. Організатори мітингу відзначили, що виїзд з Харкова запланований на понеділок.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments