До «Металіста» у п'ятницю буде не дістатися: схема перекриття вулиць

Четвер, 8 вересня 2016, 15:34
У Харкові буде обмежено рух по вулицях Молочній, Плеханівській, Лебединській, частково закриті вулиці Богдана Хмельницького, Тарасівська і повністю перекрита вулиця Державінська.
До «Металіста» у п'ятницю буде не дістатися: схема перекриття вулиць

Спричинено це матчем чемпіонату України «Шахтар» – «Динамо», котрий має відбутися у Харкові 9 вересня на стадіоні «Металіст». Початок матчу о 21:00, але обмеження будуть уже з ранку. Зрозуміло, це стосується лише транспорту, котрий пропускатимуть по двох периметрах. Як повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан, схема руху разроблена спільно з Управлінням патрульної поліції Харкова.

У зовнішній периметр пропускатимуть тільки по квитках на матч і мешканців прилеглих будинків (відповідно, якщо є реєстрацієя в паспорті). У внутрішній периметр зможуть проїхати автомобілісти, які мають відношення до проведення матчу, і вболівальники з квитками, яким потрібно припаркувати свої автівки. Тож бажано мати із собою паспорт.

«У нас є досвід такої організації руху. Всі, кому дійсно потрібно буде проїхати, – проїдуть», – заспокоїв Сергій Дульфан.

Всі ці заходи вживаються з метою безпеки. Вже з 9-ї ранку поліціянти почнуть роботу у внутрішньому колі, тому місцевим мешканцям не рекомендують залишати там свої машини. З 17:00 проїзд буде ускладнений по всіх перерахованих вулицях.

«Забезпечувати порядок на вулицях будуть близько ста патрульних, на перехрестях, де закрито чи обмежено рух, чергуватимуть автопатрулі. Люди будуть здалеку бачити машини зі спецсигналами. По периметру теж чергуватимуть близько ста чоловік особового складу міського управління патрульної поліції», – повідомив тимчасово в.о. заступника начальника Управління патрульної поліції Харкова Размік Оганесян

Схема руху навколо стадіону «Металіст»

 

comments powered by HyperComments