У Харкові визначилася четвірка найсильніших футзальних команд

Антон  |  Понеділок, 19 грудня 2016, 12:33
У півфінал найстаршого та найбільш масового аматорського турніру для міні-футбольних клубів Харківщини вийшли «Жилстрой-2», «Viva-Cup», «Nik&Ars» та «Етуаль»
У Харкові визначилася четвірка найсильніших футзальних команд

31-й розіграш Кубку ФК «УНІВЕР», який розпочався в вересні 2016 року, вийшов на фінішну пряму. 114 аматорських колективів з Харкова та області протягом чотирьох місяців змагалися у 12 дивізіонах, і 17-18 грудня колективи вищої ліги визначили четвірку півфіналістів.

Найбільш запеклим вийшло протистояння «Viva-Cup» та «Стройінвесту»: у двоматчевій чвертьфінальній дуелі суперники обмінялися перемогами з рахунком 3:2, а в серії пенальті точнішими виявилися гравці «Viva-Cup». У наступному раунді команда зустрінеться із переможцем регулярного чемпіонату – «Жилстроєм-2». 

Після мінімальної перемоги 2:1 «Nik&Ars» над «Галереєю» у першій грі уболівальники очікували на напружений матч-відповідь, однак підопічні Богдана Чепеля («Nik&Ars») розгромили суперників 7:0.

В останній парі ще одна команда Чепеля «Етуаль» зламала опір підопічних тренера молодіжної збірної України, Віталія Одегова. Спочатку «Етуаль» та «Чотири кімнати» зіграли внічию 1:1, а у другій зустрічі з рахунком 3:0 перемогу святкувала «Етуаль».

Матчі півфінальної стадії відбудуться 24-25 грудня, а фінал – у п’ятницю, 30 грудня на спорткомплексі «Каразінський».

Нагадаємо, що турнір на кубок Авакова почався у Харкові. Поліцейські відіграли у першому етапі персонального кубка міністра внутрішніх справ України з футзалу

comments powered by HyperComments