Харків'янин став чемпіоном у стокліткових шашках

П'ятниця, 23 грудня 2016, 21:49
У Полтаві добіг фіналу чемпіонат України з шашок-100 в класичній грі. І спортсмени Харківщини на змаганнях здобули «золото» та «бронзу».
Харків'янин став чемпіоном у стокліткових шашках

В змаганнях серед чоловіків харківський гросмейстер Юрій Анікєєв здобув впевнену перемогу, набравши  в 11-ти турах 19 очок. Артема Іванова з Дніпропетровської області, який посів друге місце, харків’янин випередив на два очка. Третє місце здобув Василь Пікіняр з Вінницької області.

Нагадаємо, на початку грудня Юрій Анікєєв також здобув дві золоті медалі на чемпіонаті України з шашок-64, вигравши швидку та класичну гру.

В змаганнях серед жінок на чемпіонаті України з шашок-100 на рахунку харків’янок була бронзова медаль, яку здобула Лідія Олєксєєнко. В дев’яти турах вона набрала 11 очок. Стільки же було і у іншої харківської спортсменки Ірини Чебукіної, але за додатковими показниками Лідія випередила суперницю і посіла третє місце. Ірина стала четвертою, а чемпіонкою України стала Вікторія Мотрічко з Одеської області, на рахунку якої було 14 очок. Віце-чемпіонкою стала Людмила Литвиненко з Запоріжжя, поінформували в Управлінні зі справ молоді та спорту ХОДА

comments powered by HyperComments