Хокеїсти харківського «Динамо» збираються на Всесвітні поліцейські ігри

Вівторок, 3 січня 2017, 14:31
Хокейний клуб «Динамо Харків» запрошений для участі у Всесвітніх іграх поліцейських і пожежних, які проходитимуть в американському Лос-Анджелесі у серпні 2017 року.
Хокеїсти харківського «Динамо» збираються на Всесвітні поліцейські ігри

У поліції Харківської області переконані: участь у змаганнях такого рівня, без сумніву, підвищує престиж українських силових відомств в світовому співтоваристві правоохоронних органів.

Історія створення команди починається з 1979 року. За короткий час «Динамо» підвищилося до першої ліги, а до 1988 року достроково забезпечило собі місце серед грандів хокею.

У 2011 році в Харкові була створена аматорська хокейна команда «Динамо Харків». Вона складається зі співробітників силових відомств – Прикордонної служби України, Служби безпеки України, Національної поліції України, а також членів суспільства Динамо. Гравці команди є членами Міжнародної поліцейської асоціації.

За час існування команда стала чотириразовим чемпіоном хокейного турніру «Кубок Динамо», а також посідала призові місця в інших турнірах – «Кордон-2013», «Кубок Дружби-2015».

ХК «Динамо Харків», як єдиний представник України, брала участь у Всесвітніх іграх поліцейських і пожежних (World Police and Fire Games, WPFG), які проходили в липні 2013 року в Белфасті і в серпні 2015 року у Вашингтоні. Ці змагання є спортивною подією світового рівня. В іграх беруть участь понад 10 000 спортсменів – поліцейських і пожежників з більш ніж 70 країн світу. Ігри проводяться у 65-ти видах спорту. Хокей, як один з найбільш видовищних видів спорту, користується великою популярністю серед глядачів, розповіли у поліцейському главку Харківської області.

comments powered by HyperComments