Відбувся фінал змагань з міні-футболу серед Харківської ДСНС

Неділя, 15 січня 2017, 18:37
У фінальних змаганнях взяли участь кращі команди підрозділів Харківської служби з надзвичайних ситуацій.
Відбувся фінал змагань з міні-футболу серед Харківської ДСНС

Як повідомляє офіційний веб-сайт Головного управління ДСНС України Харківської області, фінальний етап змагань з міні-футболу відбувся 12 січня у межах спортивної «Спартакіади». У форумі з футболу взяли участь команди рятувальних підрозділів Харківщини, які показали кращі результати у зональних етапах турніру. Це рятувальники з команд, які представляють Барвінківський, Лозівський, Великобурлуцький, Золочівський та Коломацький райони.

Турнір проводився по круговій системі – кожна команда грала з усіма іншими. У підсумку вони розташувались в турнірній сітці наступним чином: перше місце посіли рятувальники Барвінківського району, друге – Лозівського, замкнули трійку лідерів рятувальники із Золочівського району. Команди з Коломацького та Великобурлуцького районів, відповідно, посіли 4-те та 5-те місця.

Переможці, які зійшли на п’єдестал, були нагороджені кубками і почесними грамотами, а решта учасників отримали грамоти. Загалом, дані змагання направлені на розвиток духу братерства у рятувальників, зміцнення їхньої фізичної культури та пропагування здорового способу життя.

Як повідомляла «Справжня Варта», 11 та 12 січня відбувся чемпіонат Харківської області та чемпіонат області серед юніорів з легкої атлетики пройшли у манежі «ХТЗ». Тоді в змаганнях взяло участь 177 спортсменів Харківщини.

comments powered by HyperComments