Під патронатом Юлії Світличної на Краснокутщині відбувся обласний турнір з боксу

Понеділок, 24 квітня 2017, 15:49
Під патронатом депутата Харківської обласної ради Юлії Світличної в Краснокутську відбувся обласний турнір з боксу присвячений вшануванню пам’яті льотчика-космонавта А.С. Левченка
Під патронатом Юлії Світличної на Краснокутщині відбувся обласний турнір з боксу

Участь у турнірі прийняли команда Краснокутського району, три команди з Чугуївського району та дві команди з міста Харкова. Поєдинки за медалі були дуже видовищними і напруженими. Бійці подарували численним глядачам справжнє свято боксу. Турнір пройшов на високому рівні, учасники та гості змагань отримали масу задоволень та багато позитивних емоцій.

За словами Юлії Світличної, Харківщина має сталі спортивні традиції, певний досвід проведення європейського рівня змагань.

«До Харкова цього року повернулися міжнародні спортивні змагання. Також прийнято рішення Європейської конфедерації боксу провести Чемпіонат Європи з боксу серед дорослих у Харкові. Турнір відбудеться з 14 по 25 червня», - зазначила Юлія Світлична.

В рамках офіційної церемонії подяки Харківської обласної державної адміністрації за високі творчі досягнення, пропаганду здорового способу життя серед молоді отримали тренер боксерського клубу «Lions» Мусінян С.В. та тренер боксерського клубу «Лідер» Світличний В.В.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

comments powered by HyperComments