Обрання Павелко до ФІФА - далеко не остання його міжнародна кар’єрна сходинка - Світлична

Вікторія Христич  |  Субота, 20 травня 2017, 10:04
Голова Харківської ОДА «дуже рада, що президент ФФУ обраний до дисциплінарного комітету ФІФА».
Обрання Павелко до ФІФА - далеко не остання його міжнародна кар’єрна сходинка - Світлична

Проведення великого футболу в Харкові – це складна організаційна робота, яка вимагає серйозної підготовки. Раніше ФФУ не робила стільки для розвитку футболу в Харкові й розвитку харківського футболу, як зараз.

Про це харківська губернаторка Юлія Світлична заявила, коментуючи організацію фінального матчу на Кубок України в Харкові.

"Цю роботу ми проводимо разом, і я вдячна Федерації футболу за співпрацю. Впевнена, що ми знаходимося лише на початку нашого шляху. Мене не дивують нові досягнення федерації під керівництвом Андрія Павелка. Знаю, як він може організувати навколо себе людей, як вміє згуртувати і вдихає нове життя у футбол, підтримуючи розвиток регіонів", - додала вона.

Голова Харківської ОДА також поділилась враженнями від обрання Андрія Павелка до дисциплінарного комітету ФІФА.

"Дуже рада, що президент ФФУ обраний до дисциплінарного комітету ФІФА і сподіваюсь, що це далеко не остання його міжнародна кар’єрна сходинка. Працювати з ним дуже легко. Разом з президентом ФФУ ми організовуємо масштабні заходи європейського рівня. Сподіваюсь, що в подальшому ми будемо частіше проводити важливі матчі на території Харківської області, чим, безумовно, будемо розвивати весь наш футбол", - цітує Світличну Sport.ua.

В свою чергу Андрій Павелко також дуже задоволений тим, як керівництво області підготувалося до футболу.

"Лише минулого року нам вдалося повернути великий футбол до Харкова. Я вдячний УЄФА і ФІФА, що пішли тоді нам назустріч. Збірна вже провела поєдинок у Харкові, тепер тут відбувся фінал національного кубку. Ми побачили, що реакція людей на ці події жвава, матчі викликають інтерес і резонанс у місцевих шанувальників футболу", - каже він.



Новообраний член дисциплінарного комітету ФІФА також проанонсував матч збірної України проти команди Туреччини, який має стати восени цього року одним із ключових поєдинків у нашій відбірковій групі до ЧС-2018.

"З головою Харківської ОДА Юлією Світличною ми вже обговорюємо деталі організації майбутнього матчу. Це вкрай важливо у нинішній ситуації, адже футбол для багатьох людей є ознакою мирного часу. Ігри в Харкові збирають чималу аудиторію, багато фанатів приїжджають сюди з прифронтових територій. Повірте, для них це не менш важливо за матеріальні блага", - підкреслив А.Павелко.

comments powered by HyperComments