Чемпіонат Європи з боксу. Стали відомі перші результати українців

Сергій Марков  |  Понеділок, 19 червня 2017, 11:03
Чотири українських боксери-аматори побили свох суперників
Чемпіонат Європи з боксу. Стали відомі перші результати українців

Олександр Хижняк /Полтава, 75 кг, середня вага/ переміг вчора  Маріуша Гнаса /Швеція, 5:0/. 20 червня він будет битися за вихід у чвертьфінал, - повідомляє «Справжня Варта»

19 червня Віктор Вихрист /Кременчук, 91+/ змагатиметься з Діном Томасом Гардінером /Ірландія/.

Раніше  Євген Барабанов /до 69 кг/ переміг Ямшіду Назаре /Норвегія/.

Рамазан Муслимов /до 91 кг/ переміг  Ігоря Якубовського /Польща/.

Нагадаємо, що 16 червня Мгер Оганесян /64 кг/ програв Люку Маккормак /Англія/.

Як раніше писала «Справжня Варта», урочисте відкриття відбулося 16 червня о 18:30 у Палаці спорту «Локомотив».

Україну на ЧЄ-2017 у Харкові представлять 10 спортсменів з Харківської, Київської, Львівської, Запорізької, Одеської, Хмельницької, Полтавської областей та міста Київ.

13 червня зі спортсменами зустрілася голова ХОДА Юлія Світлична. Вона передала спортсменам слова підтримки від Президента України Петра Порошенка й побажала українцям витримки, терпіння та перемоги. 

За інформацією Дмитра Сосновського, головного тренера збірної України з боксу, честь збірної захищатимуть двоє харків'ян. Це Юрій Шестак - у ваговій категорії до 60 кг і Рамазан Муслімов - до 91 кг.

«Юрій Шестак - досвідчений боксер, він перемагав на серйозних міжнародних турнірах. Рамазан Муслімов - молодий спортсмен, хоча вже став бронзовим призером чемпіонату Європи серед спортсменів до 22 років у важкій вазі», - зазначив Дмитро Сосновський.

Склад збірної України:

Назар Куротчин (49 кг), Дмитро Замотаєв (52 кг), Микола Буценко (56 кг), Юрій Шестак (60 кг), Мгер Оганісян (64 кг), Євген Барабанов (69 кг), Олександр Хижняк (75 кг), Володимир Скрипка (81 кг), Рамазан Муслімов (91 кг), Віктор Вихрист (+91 кг).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments