Матч «Металіст 1925» – «Агробізнес» зірвано

Справжня Варта  |  Понеділок, 19 червня 2017, 20:58
Чемпіоном України серед аматорів став «Агробізнес» (Волочиськ).
Матч «Металіст 1925» – «Агробізнес» зірвано

У фіналі, який пройшов на НСК «Олімпійський» у Києві, команда з Хмельниччини взяла верхи над харківським «Металістом-1925», повідомляє кореспондент «Справжньої Варти».

Відзначимо: матч не дограли. На 85-й хвилині арбітр зупинив поєдинок через заворушення, які влаштували вболівальники.

У наступному сезоні «Металіст 1925» і «Агробізнес» стартують у другій лізі України. Харків'яни вже отримали відповідний атестат. Керівники клубу планують, що «Металіст 1925» має, як мінімум, потрапити до професійної ліги, і як максимум – стати переможцями Чемпіонату України. Зокрема, Сергій Стороженко, організатор команди «Металіст 1925», наголосив, що молода та нова команда зараз перебуває в аматорській лізі. Проте вона на сьогоднішній день не має жодного відношення до інших спортивних клубів чи об’єднань. І незважаючи на статус новачків, у представників клубу плани досить амбітні.

Як писала «Справжня Варта», більше трьох тисяч фанатів приїхали сьогодні до Києва, незважаючи на спеку і не найзручніший день. Вони скандували про голову ХОДА Юлію Світличну: «Найспортивніший і найфутбольніший губернатор України». На знак поваги до губернаторки вони розгорнули банер «Юліє Олександрівно, дякуємо за НАШУ команду».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments