До «Металіста 1925» завітала крупна перемога

Справжня Варта  |  Понеділок, 31 липня 2017, 20:09
У матчі 3-го туру чемпіонату України в другій лізі харківський «Металіст 1925» приймав на домашньому стадіоні «Металіст» футболістів запорізького «Металурга» і здобув свою першу перемогу в професійному статусі, причому з великим рахунком 4:0.
До «Металіста 1925» завітала крупна перемога


До очного поєдинку обидві команди підійшли в статусі аутсайдерів своєї групи Б, не набравши жодного очка. Ця обставина і зіграла не останню роль у тому, що на трибунах «сорокатисячніка» в літній вечір зібралося всього 3372 вболівальника, повідомляє «Справжня Варта».

Харків'яни зуміли забити «швидкий» гол: вже на 4-й хвилині відзначився Денис Скотаренко. Рахунок 1:0 так і зберігся на табло до перерви, а в другому таймі цей успіх зумів розвинути Сергій Давидов, який оформив «хет-трик». Він відзначився на 58-й, 78-й і 87-й хвилинах.

Цікаво зазначити: на поєдинок проти запорізького «Металурга» жовто-синіх на поле з капітанською пов'язкою вивів Едмар – улюбленець уболівальників і, без перебільшення, легенда харківського футболу. У цій грі він був, немов, диригентом усіх наступальних дій своєї команди, раз по раз роздаючи точні передачі і підказуючи своїм молодшим партнерам.

«Враження найпозитивніші, - сказав після матчу Едмар. - Велике спасибі всім харків'янам за те, що підтримали мене і команду. Дякую за теплий прийом. Для мене їх підтримка дорогого коштує! У команді мене прийняли добре. Багатьох з хлопців я знав і раніше, тому проблем в цьому плані немає ніяких. Всі ми підтримуємо футбол і робимо все, щоб він в Харкові як і раніше жив. Хочеться, щоб на найвищому рівні».

Набравши свої перші три очки, підопічні Олександра Призетка зробили крок з 11-го місця відразу на сьоме.

5 серпня в Бериславі Херсонської області «Металіст 1925» проведе поєдинок четвертого туру проти базується в цьому місті сімферопольської «Таврії», яка з шістьма очками перебуває на третьому місці.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments